Talin frisbeegolfpuistossa aloitettiin kävijämäärien seuranta

05.01.2020

Talin Tallaajat ry on yksi Suomen suurimmista ja aktiivisimmista frisbeegolfseuroista. Seura järjestää aktiivisesti kilpailuja eri tasoisille pelaajille ja ylläpitää ikonista Talin frisbeegolfpuistoa.

Ikonista rataa kehitetään jatkuvasti

Talin frisbeegolfpuisto on jo vuonna 1999 perustettu hieno ja haastava 18-väyläinen frisbeegolfrata. Rata on ympärivuoden kaikkien käytettävissä ilman kierrosmaksua. Talin Tallaajat kehittävät rataa jatkuvasti.

Viimeisimpänä kehitystoimena radalle asennettiin Fribarata.fi:n toimesta kävijälaskuri. Kävijälaskurin avulla voi kerätä arvokasta tietoa siitä, kuinka moni on ollut radalla pelaamassa, minä päivinä ja mihin kellon aikaan.

Kävijälaskureiden avulla vastataan radan käyttäjien tarpeisiin

"Kävijämäärien seurantaa Talissa on suunniteltu jo pitkään. Nyt se vihdoin pystytään toteuttamaan, ja toivottavasti tämä auttaa meitä vastaamaan radan käyttäjien tarpeisiin entistä paremmin", kertoo Talin Tallaajien puheenjohtaja Juho Hautala.

Kävijämäärien seurantaa Talissa on suunniteltu jo pitkään.

"Frisbeegolfradoilla liikkuu todella paljon pelaajia. Sitä kuinka paljon, voi olla mahdoton arvailla. Kävijälaskurin avulla faktat ovat saatavissa helposti ja edullisesti, eikä kävijämääriä tarvitse enää arvailla", jatkaa Fribarata.fi:n Mikko Tanska.

Tilaa kävijälaskurit Fribarata.fi verkkokaupasta osoitteesta https://www.fribarata.fi/verkkokauppa