Ford DiscGolfPark aloitti kävijämäärien seurannan

30.01.2020

Ford DiscGolfPark sijaitsee Tuusulassa, Hyrylän Urheilukeskuksessa. Tällä monipuolisella radalla löytyy haastetta niin aloittelijoille, kuin ammattilaisillekin. 

Rata kulkee entisellä ampumarata-alueella ja koostuu tiheästä kuusikosta, upeasta kangasmetsästä ja avoimesta hiekkakuoppa-alueesta.

Todelliset kävijämäärät haluttiin selville

Radalla otettiin käyttöön Fribarata.fi:n toimittama kävijälaskuri. Kävijälaskurin avulla voi kerätä arvokasta tietoa siitä, kuinka moni on ollut radalla pelaamassa, minä päivinä ja mihin kellon aikaan.

Kävijälaskurin valinta oli helppoa

"Pitkän aikaa olemme arponeet kävijämääriä Ford DGP:ssä. Nyt se loppuu, kun saamme laadukasta dataa aina sitä tarvittaessa. Fribarata.fi:n toimittama ja juuri frisbeegolffiin suunniteltu kävijälaskuri oli meille helppo valinta. Data on helppo lukea ja siihen voi luottaa. Tämän avulla meidän on äärimmäisen helppo todeta kuinka paljon radalla todellisuudessa on kävijöitä", kertoo Oy Ford Ab Myyntipäällikkö Joni Luumi.

Data on helppo lukea ja siihen voi luottaa.

Fribarata.fi:n kävijälaskurit eivät tarvitse toimiakseen sähköä, vaan ne toimivat kaksi vuotta kerrallaan kestävillä paristoilla. Laskurit luetaan lukijalaitteella paikan päällä ja saatu data puretaan raportointiohjelmaan analysoitavaksi.

"Kävijälaskurin avulla faktat kävijämääristä ovat saatavissa helposti ja edullisesti, eikä kävijämääriä tarvitse enää arvailla", kertoo Fribarata.fi:n Mikko Tanska.

Tilaa kävijälaskurit Fribarata.fi verkkokaupasta osoitteesta https://www.fribarata.fi/verkkokauppa